Woningstoffering voor uw hele huis

Maatwerk

Woningstoffering

Een huis wordt pas een echt thuis wanneer het aangekleed is naar uw eigen smaak. Met de juiste woningstoffering creëert u sfeer in uw huis. Andere gordijnen en vloerbedekking kunnen de atmosfeer in uw huis totaal veranderen, afhankelijk van materialen, kleuren en combinaties.

DE WONINGSTOFFERING VAN SUNREFLEX

Vanuit onze showroom in Hoevelaken helpen wij onze klanten al dertig jaar met veel plezier en vakmanschap. Woningstoffering is niet alleen ons vak, maar ook onze passie. Daarom zijn we altijd op de hoogte van de allernieuwste trends, maar waarderen we ook nog steeds de oude klassiekers. Wat hebben wij als woonspecialist allemaal in huis?

Gordijnen

Hoewel we er in Nederland om bekends staan dat we de gordijnen altijd open hebben, kunnen we toch niet zonder. Mooie gordijnen zijn het pronkstuk van uw woningstoffering. Laat u inspireren door onze:

Shutters

Kijkt u vooral even naar deze moderne, elegante raamdecoraties. Ze reguleren de lichtval en ze zijn een uitstekende isolatie tegen kou en hitte. Een nieuwe trend in de woningstoffering.

Zonweringen

Natuurlijk houden we van de zon, maar met mate. Bovendien zorgt dit type woningstoffering ervoor dat de zon niet op uw televisie- of computerscherm valt en dat uw meubels niet verkleuren.

Vloeren

Vindt u het vreemd dat kunstgras in dit lijstje staat? Dit is de allernieuwste trend in woningstoffering!

Accessoires

Strikt genomen hoort een mooie mand of schaal niet bij de woningstoffering. Toch kan zo’n detail de woninginrichting helemaal complementeren. Ook leuk als cadeau!

ADVIES EN ASSISTENTIE

Heeft u al een idee wat u wilt? Neem gerust een fotootje mee uit een tijdschrift van woningstoffering die u bevalt, dan kijken we samen in de collectie wat wij u kunnen bieden. Heeft u nog geen enkel idee? Kom dan gerust eens vrijblijvend kijken wat wij aan woningstoffering in huis hebben. Onze medewerkers hebben ervaring met alle soorten woninginrichtingen, en helpen u om uw keuze te bepalen. De koffie/thee staat klaar….

Installatie, montage en leggen

Onze professionele woningstoffeerders komen desgewenst bij u thuis om de maten op te nemen en de gordijnen op te hangen of de vloeren te leggen. Natuurlijk ruimen ze na afloop alles netjes weer op, zodat u meteen van uw nieuwe aankopen kunt genieten. Doet u liever alles zelf? Dat is ook geen enkel probleem. Wij geven u gratis advies over hoe u de klus het beste op kunt knappen.

Onze klanten vertellen:

Dhr. Brand

10
Aanbevelen:
Afspraak is afspraak  en goede en betrouwbare voorlichting !
Pluim ook voor de instalateurs
Toekomst:
Zo het nu is prima..meer dan prima..houden zo !

Fam. Boggelen Hoevelaken

10
Zeer tevreden! In de winkel wordt niets opgedrongen. Er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt stalen mee tot je gevonden hebt wat je zoekt. De stoffeerders Dennis en Sander zijn niet alleen vakmannen, maar ook heel prettig in de omgang en ze ruimen alles netjes op. Kortom: top!

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact