Stijlvolle shutters

Voor binnen en buiten

Shutters

Onze shutterwereld; uw grootste keus in shutters

Shutters voor binnen:

Shutters zijn stijl- en sfeervolle luiken traditioneel gemaakt van hout. In de 90er jaren van de vorige eeuw werden houten shutters in Nederland geïntroduceerd als raamdecoratie. Shutters zijn hot! Door het geheel of gedeeltelijk kantelen van de louvres is er controle over het licht dat in het interieur schijnt. Hierdoor kan de sfeer van een kamer in een handomdraai worden aangepast met shutters.

Houten shutters, gemaakt van het beste, met zorg uitgekozen klasse-A lindehout. De houten shutter is een robuust natuurproduct, traditioneel geproduceerd in klassieke of moderne uitvoering. De charme van hout met al haar karakteristieke eigenschappen blijft van ongeëvenaarde elegantie. Lindehout wordt gebruikt voor onze types Original, Beach, Club, by Eric Kant en by Jan des Bouvrie.

Onze shutters hebben het FSC® keurmerk ontvangen voor haar lindehouten shutters.

Buiten shutters

Uw tuin is tegenwoordig een zeer belangrijke buitenruimte bij uw woning. We maken steeds meer gebruik van de mogelijkheid om buiten te eten en te genieten met familie en vrienden. Helaas houdt het weer niet altijd rekening met onze wensen. Om die reden kijken mensen meer en meer naar mogelijkheden om hun terras of buitenruimte af te sluiten. Onze buiten shutters zijn hier perfect voor!

Sfeervolle shutters voor buiten

Het is mogelijk om een speciale buiten eetruimte te ontwikkelen, met gebruik van onze aluminium buiten shutters. Onze shutters kunnen ook buiten gebruikt worden als decoratieve luiken of ter afsluiting van ramen of deuren om privacy te creëren en bescherming tegen de Hollandse weersinvloeden.

Met de Outdoor Shutters geeft u een sfeervolle uitstraling aan de buitenkant van uw huis.

Onze shutters voor buiten zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en worden naar wens in kleur afgewerkt, standaard in zijdeglans of tegen meerprijs in mat of structuurlak. Structuurlak is onderhoudsvriendelijk. Ook de combinatie van een aluminium frame met houten lamellen behoort tot de mogelijkheden.

 

 

 

Al onze shutters worden gemeten en gemonteerd door een gediplomeerde bedrijf.
Zo bent u er altijd zeker van dat het 100% goed is.

Onze klanten vertellen:

Fam. Oosterhoff Amersfoort

10
Aanbevelen:
Prima bedrijf, Sunreflex kan ik iedereen aanraden!
Toekomst:
Na lang nadenken geen verbeterpunten kunnen vinden.

Fam. V. Terschuur

10
Aanbevelen:
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nette sercive. Snel in leveren en vertrouwen ligt zeer hoog.
Toekomst:
Geen idee. altijd zeer tevreden.

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact