Horren

Voor elk raam een oplossing

Horren

Een hor schaffen we in eerste instantie aan als hulpmiddel om vliegende insecten buiten te houden. Raam- en deurhorren bieden echter veel meer voordelen dat alleen het weren van vliegend ongedierte. Onze horsystemen bieden u namelijk ook de mogelijkheid om te ventileren zonder dat de vitrage hinderlijk naar buiten bolt en huisdieren naar buiten kunnen. Daarnaast is het gebruik van een hor, zeker over lange termijn gerekend, vele malen goedkoper dan de aanschaf van allerhande bestrijdingsmiddelen. Een goede kwaliteit hor, zoals die van Sunreflex, gaat namelijk al gauw vele jaren mee. De profielen van onze horren zijn van lichtgewicht aluminium en verkrijgbaar in alle ral-kleuren. In gaassoorten heeft u de keuze uit meerdere soorten. Extra fijnmazige horren houden namelijk naast insecten ook stuifmeeldeeltjes en fijn stof tegen. Een eigenschap die ze ideaal maakt voor mensen met hooikoorts of luchtwegproblemen.

RAAMHORREN

Afhankelijk van het soort raam, kozijn en uw voorkeur worden alle horsystemen door onze specialisten tot op de millimeter passend gemaakt. U kunt bij ons terecht voor:

  • Inzethorren. Zowel horizontaal als verticaal te plaatsen uitneembare horren. Hierbij hoeft er niet in het kozijn geboord te worden.
  • Inzetrolhor. Ook bij inzetrolhorren hoeven er geen gaten in het kozijn gemaakt te worden. Een handig gaasscherm dat zowel oprol- als uitneembaar is.
  • Rolhor. Makkelijk in het gebruik en geschikt voor elk raam- en deurtype.
  • Vaste horren. Vast op het kozijn te bevestigen horren die zomer en winter blijven zitten. De ideale oplossing voor moeilijk bereikbare en/of andersvormige vensters.

DEURHORREN

Niet alleen voor de ramen heeft u veel baat bij een goede hor. Ook voor deuren en beweegbare puien bent u bij Sunreflex aan het goede adres. Net als de raamhorren onderscheiden we de hordeuren in vier typen:

  • Scharnierende hordeur. Een zich zowel naar binnen als naar buiten scharnierend deursysteem dat zich automatisch sluit met een magneet.
  • Schuifhordeur. Zonder enige twijfel de meest ideale deurhor voor grotere overspanningen.
  • Rolhordeur. Gaasscherm dat zich na opening automatisch sluit. Vaak alleen gebruikt bij een enkele deur. Voor openslaande deuren bestaan er tevens dubbele uitvoeringen.
  • Plisséhor. Daar waar de rolhordeur het gaas oprolt, vouwt de plisséhor deze omhoog. De slechts 3 mm hoogte van de ondergeleider maakt dit hordeursysteem ideaal voor rolstoelgebruikers.

HORREN KOPEN

Wilt u meer weten over de verschillende horsystemen, bij ons verkrijgbare kleuren en/of soorten vliegengaas? Kom langs in onze showroom of neem contact op met de klantenservice. Onze specialisten staan u graag te woord. Voor een snelle vrijblijvende offerte kunt u ook gebruik maken van ons mailformulier.

Alle informatie vind u ook al op Unilux.nl

 

Onze klanten vertellen:

Fam. Boggelen Hoevelaken

10
Zeer tevreden! In de winkel wordt niets opgedrongen. Er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt stalen mee tot je gevonden hebt wat je zoekt. De stoffeerders Dennis en Sander zijn niet alleen vakmannen, maar ook heel prettig in de omgang en ze ruimen alles netjes op. Kortom: top!

Fam. Klomp Amersfoort

9
Aanbevelen:
Snelle en adequate afhandeling van vragen en opdrachten. Service zeer professioneel
Toekomst:
Blijf gewoon zo doorgaan. Is uitstekend.

Fam. Oosterhoff Amersfoort

10
Aanbevelen:
Prima bedrijf, Sunreflex kan ik iedereen aanraden!
Toekomst:
Na lang nadenken geen verbeterpunten kunnen vinden.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact