Raamdecoratie

Voor elk raam een oplossing

Raamdecoratie

Welke raamdecoratie kiest u?

In het menu links vind u al onze producten.

Er bestaan vele soorten zoals: rolgordijnen, duorolgordijnen, plisségordijnen, vouwgordijnen, shutters, aluminium en houten jaloezieën en lamellen.
In onze winkel nemen we de tijd voor u om de juiste raamdecoratie te vinden, die bij uw interieur, huis, wensen en raampartij past. Én met 5 jaar garantie ! 

Al onze producten zijn van hoge kwaliteit en worden op maat gemaakt, én vakkundig gemonteerd door onze monteurs.

Garantievoorwaarden

B&C Raamdecoratie maakt raamdecoratie met de grootste zorg en nauwkeurigheid en waarborgt een hoge kwaliteit op haar producten. Daarom bedraagt de garantie op onze producten 5 jaar. Deze garantie geldt voor alle raamdecoratieproducten van B&C Raamdecoratie en gaat in op het moment van de eerste aankoop per 1 januari 2018. Onze garantietermijn doet geen afbreuk aan de wettelijke bepalingen zoals deze van toepassing zijn op de verkoop van consumentengoederen.

Garantie 1e en 2jaar
Indien gebreken zich voordoen, die toe te schrijven zijn aan productiefouten of niet goed functionerende onderdelen, worden deze de eerste 2 jaar na aankoop gratis hersteld. De reparatie of vervanging van defecte onderdelen is beperkt tot vervanging met gelijke of vergelijkbare onderdelen. Indien nodig wordt een nieuw product geproduceerd.

Garantie 3e tot en met 5e jaar
Vanaf het 3e en tot en met het 5e jaar na aankoop is de garantie beperkt tot de vervanging van defecte materialen en onderdelen. Demontage, productietijd, installatie en voorrijkosten vallen wel buiten de garantie.

Voorwaarden
De garantievoorwaarden hebben betrekking op het product. Schade aan het product als gevolg van het onjuist meten valt buiten deze garantie. Vervolgschade, normale slijtage, schade door foutieve plaatsing (plaatsing die niet conform de plaatsingsvoorschriften werd uitgevoerd) en schade omwille van onjuiste reiniging komen eveneens niet in aanmerking voor deze garantiebepaling.

Textiel en hout zijn natuurlijke materialen en dus enigszins onderhevig aan verschillen in vorm, structuur en kleur. Subtiele afwijkingen vallen binnen de geldende industrienormen en moeten als normaal en aanvaardbaar worden beschouwd. Het kromtrekken van hout door een hoge warmte- of vochtigheidsgraad valt tevens buiten de garantie.

Het is belangrijk om zichtbare afwijkingen binnen 3 maanden na aankoop te melden zodat de garantiebepaling kan worden toegepast. B&C Raamdecoratie is niet aansprakelijk voor directe schade anders dan hierboven uiteengezet. Indirecte, incidentele of vervolgschade, verliezen of onkosten anders dan hierboven toegelicht vallen tevens buiten de aansprakelijkheid van B&C Raamdecoratie.

Onze klanten vertellen:

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Fam. Boggelen Hoevelaken

10
Zeer tevreden! In de winkel wordt niets opgedrongen. Er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt stalen mee tot je gevonden hebt wat je zoekt. De stoffeerders Dennis en Sander zijn niet alleen vakmannen, maar ook heel prettig in de omgang en ze ruimen alles netjes op. Kortom: top!

Fam. V. Terschuur

10
Aanbevelen:
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nette sercive. Snel in leveren en vertrouwen ligt zeer hoog.
Toekomst:
Geen idee. altijd zeer tevreden.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact