Duo rolgordijn

Dubbel pret

Duo rolgordijn

DUO ROLGORDIJNEN

Voor de perfecte lichtinval

Een vrij nieuwe trend op het gebied van praktische raamdecoratie zijn de duo rolgordijnen. In een oogwenk creëert u transparantie, sfeer of privacy, precies zoals u dat wilt. Duo rolgordijnen zijn geschikt voor elk moment van de dag en voor elke woon- of werkomgeving. Ze worden ook wel duo roljaloezieën genoemd.

WAT ZIJN DUO ROLGORDIJNEN?

Een duo rolgordijn bestaat uit twee lagen die apart van elkaar te bedienen zijn. Beide lagen bestaan uit transparante en ondoorzichtige banen. Wanneer beide lagen helemaal naar beneden zijn dekken de ondoorzichtige banen de doorzichtige banen helemaal af. De duo rolgordijnen zijn dan ondoorzichtig en waarborgen absolute privacy. Wanneer u het voorste of achterste gordijn omhoog trekt, valt het buitenlicht door de transparante stroken naar binnen. Doseer het licht naar uw behoefte. In de avond en nacht creëert u een fabuleus effect wanneer u de straatverlichting of het maanlicht uw huis binnen laat vallen door kleine kiertje in de duo rolgordijnen. Bent u gewoon hard aan het werk en heeft u even geen zin in het spel van licht en schaduw? Dan trekt u eenvoudigweg de duo roljaloezieën helemaal omhoog zodat het daglicht ongehinderd binnen kan vallen.

STOFFEN EN KLEUREN

Er zijn eindeloos veel combinaties te bedenken voor een duo rolgordijn. Stem de gekleurde banen af op de rest van uw interieur. Ook voor de transparante banen zijn er veel mogelijkheden. Er zijn zowel fijnmazige als grofmazige structuren. En waarom moeten de transparante banen altijd wit zijn? Dat hoeft natuurlijk helemaal niet. Onze medewerkers hebben stalen in de winkel om te laten zien. Of wilt u iets totaal anders? Kom dan langs in onze showroom voor een gesprek over wat mogelijk is. Heeft u iets gezien in een tijdschrift of op internet? Neem dan een printje voor ons mee, dan bekijken we samen met u wat we voor u kunnen doen.

MONTAGE EN BEDIENING VAN DUO ROLGORDIJNEN

Duo rolgordijnen moeten zorgvuldig opgemeten worden, vooral als u ze tussen de raamkozijnen wilt plaatsen. Wij helpen u graag hierbij. De duo jaloezieën worden geleverd met een cassette of een montageprofiel. Wanneer u meerdere duo rolgordijnen naast elkaar wilt hangen, is het belangrijk om te zorgen dat de banen recht naast elkaar hangen. Dit is een precisiewerkje. Ook dit werk nemen onze stoffeerders u graag uit handen. Handmatige bediening gaat eenvoudig met een stijlvol snoer of kettinkje, maar u kunt ook kiezen voor een elektrisch bedieningssysteem met een afstandsbediening.

BUDGET EN OFFERTE DUO ROLGORDIJNEN

Kom langs in onze showroom of bel 033 466 96 04 voor een vrijblijvend gesprek. We kunnen u dan een globale prijsopgave geven of een officiële offerte. Bij Sunreflex zijn we specialisten in eigentijdse raamdecoratie en dienstverlening. We hopen u gauw te mogen verwelkomen!

Onze klanten vertellen:

Fam. Klomp Amersfoort

9
Aanbevelen:
Snelle en adequate afhandeling van vragen en opdrachten. Service zeer professioneel
Toekomst:
Blijf gewoon zo doorgaan. Is uitstekend.

Familie van de B. Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Goede en snelle service, klantvriendelijk en oplossing gericht. Bovendien personeel die weet wat ze doen en moeten doen.
Toekomst:
Geen idee. Volgens ons doorgaan zoals jullie nu doen!!

Fam. V. Terschuur

10
Aanbevelen:
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nette sercive. Snel in leveren en vertrouwen ligt zeer hoog.
Toekomst:
Geen idee. altijd zeer tevreden.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact