Rolgordijnen

De eenvoudige sfeermaker

Rolgordijnen

Bij Sunreflex hebben we een uitgebreide collectie rolgordijnen van de allerbeste merken. Rolgordijnen kunnen voor elk type raam geplaatst worden, dus ook voor schuine raampjes zoals dakramen, waar een standaard hangend gordijn minder geschikt voor is. Ook voor de Velux en Fakro tuimelramen zijn dit soort gordijnen ideaal.

SFEER EN CHARME MET EEN ROLGORDIJN


In een zakelijke omgeving zoals een kantoor of werkruimte aan huis gebruikt men vaak geen gedrapeerde gordijnen. In een dergelijke ruimte zijn jaloezieën mooi, maar met rolgordijnen wordt ook een prachtig effect bereikt. Door te variëren met de hoogte waarop u de gordijnen open trekt, wordt meteen een stijlvol effect bereikt dat niet alleen de lichtval, maar de hele inrichting van de ruimte beïnvloedt.

TRENDS IN INTERIEURDESIGN


De inkopers van Sunreflex zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Het ene jaar zien we meer aardekleuren, en andere jaren weer meer felle kleuren, dessins of stiksels bij de nieuwste rolgordijnen. Maar natuurlijk houden we altijd een basis aan klassieke uitvoeringen in onze collectie. Houdt u van iets bijzonders en heeft u mooie rolgordijnen gezien in de VT-Wonen of ergens online? Wij kunnen ze leveren. We hebben ze in huis of we maken ze voor u op maat.

LICHT OF DONKER?


De mate van lichtdoorlatendheid is van het grootste belang bij raambedekking. De ruimte waar uw rolgordijnen opgehangen worden speelt hierbij een grote rol.

Verduisterende rolgordijnen


Een stof die geen enkel licht doorlaat is ideaal voor een slaapkamer. Dit is met name belangrijk voor mensen die werken in ploegendiensten. In een goed verduisterde kamer slaapt u ook overdag goed.

Lichtdoorlatende rolgordijnen


Voor een ruimte waar gewerkt wordt zijn lichtdoorlatende stoffen geschikt. Op deze manier houdt u hinderlijke zonnestralen tegen, en verzekert u zich van privacy. Overleg met onze medewerkers welke mate van lichtdoorlatendheid het beste bij uw ruimte past.

OP MAAT GEMAAKTE ROLGORDIJNEN


Het mooiste rolgordijn hangt strak binnen de sponningen van uw raam en gaat geruisloos op en neer. Sunreflex maakt uw rolgordijnen precies op maat. Desgewenst komen onze stoffeerders bij u thuis met stalen en om op te meten, een advies te geven, en later om de gordijnen bij u op te hangen.

Accessoires


Vraag naar accessoires zoals ringen en knopen om uw rolgordijn te verfraaien. Zo heeft u uw eigen unieke gordijn.

ROLGORDIJNEN KOPEN BIJ SUNREFLEX


We ontvangen u graag in onze showroom in Hoevelaken. Bekijk ons assortiment en laat u adviseren over de mogelijkheden om rolgordijnen op maat te laten maken met de stof en accessoires van uw keuze. We zijn u graag van dienst!

Zie ook:

Onze klanten vertellen:

Fam. Klomp Amersfoort

9
Aanbevelen:
Snelle en adequate afhandeling van vragen en opdrachten. Service zeer professioneel
Toekomst:
Blijf gewoon zo doorgaan. Is uitstekend.

Fam. V. Terschuur

10
Aanbevelen:
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nette sercive. Snel in leveren en vertrouwen ligt zeer hoog.
Toekomst:
Geen idee. altijd zeer tevreden.

Mevr. Everts

10
Aanbevelen:
Vriendelijk, behulpzaam, correct, snel, servicegericht
Toekomst:
Ik zou het niet kunnen verzinnen

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact