Vouwgordijnen

Op maat gemaakt

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen behoren bij het type raambekleding die niet alleen zeer sfeervol, maar tegelijkertijd ook heel praktisch en functioneel is. De bediening van een vouwgordijn werkt hetzelfde als van een rolgordijn en is zowel handmatig als elektrisch leverbaar. Daar waar u met een rolgordijn echter al gauw een strak effect creëert, geeft het vouwgordijn een gezellige en meer speelse uitstraling aan uw raampartij. Het grootste kenmerk van d soort raamdecoratie, de naam zegt het ook al, zijn de horizontale vouwen. Een vouwgordijn wordt aan de bovenkant van uw raam gemonteerd en zodra u het sluit vallen de vouwen trapsgewijs open. Afhankelijk van het effect wat u met dit soort gordijn wilt bereiken, strak of nonchalant, kiest u voor een uitvoering met of zonder baleinen. Het mooie van vouwgordijnen is ook dat ze geschikt zijn voor alle soorten ramen.

TOP-DOWN BOTTOM-UP

Met het top-down bottom-up systeem beschikt u over een van de beste manieren om de volledige controle over zowel uw privacy als de lichtinval in huis te behouden. Top-down bottom-up biedt de mogelijkheid om zowel de bovenzijde, als de onderzijde en het midden van het raam afzonderlijk te blinderen. Hierdoor profiteert u te allen tijde van optimale lichtinval, maar houdt blikken van ongewenste voorbijgangers buiten. Dit systeem is met name een uitkomst voor ramen die op het (zuid)westen liggen en ’s avonds te maken hebben met een laaghangende zon.

MEER DAN ZOMAAR EEN GORDIJN

Met de aanschaf van een vouwgordijn haalt u meer dan zomaar een gordijn in huis. Naast de sfeervolle uitstraling die het heeft is het ook een prima isolator tegen de kou en draagt het bij aan een betere akoestiek in de kamer. Nog een voordeel van vouwgordijnen is dat ze makkelijk te onderhouden zijn. Afhankelijk van het soort stof dat u kiest, kan deze soort raambekleding gewoon in de wasmachine gewassen worden. Dit soort raambekleding kan namelijk van elk type gordijnstof gemaakt worden. Op deze manier kunt u uw Sunreflex vouwgordijn altijd perfect aan laten sluiten op uw interieur. Vouwgordijnen zijn daarnaast ook in gevoerde en/of verduisterende uitvoering te verkrijgen.

VOUWGORDIJNEN KOPEN

Wilt u meer informatie over de vouwgordijnen van Sunreflex? Wij nodigen u graag uit eens een kijkje te nemen in onze showroom. Daar kunt u op uw gemak de verschillende bedieningssystemen proberen en het effect van de diverse stoffen zien in onze showopstellingen. Weet u al exact wat u wilt? Vraag dan meteen een vrijblijvende offerte op via het mailformulier of neem contact met onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst.

Onze klanten vertellen:

Fam. Oosterhoff Amersfoort

10
Aanbevelen:
Prima bedrijf, Sunreflex kan ik iedereen aanraden!
Toekomst:
Na lang nadenken geen verbeterpunten kunnen vinden.

Dhr. Brand

10
Aanbevelen:
Afspraak is afspraak  en goede en betrouwbare voorlichting !
Pluim ook voor de instalateurs
Toekomst:
Zo het nu is prima..meer dan prima..houden zo !

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact