PVC traprenovatie

De mooiste trappen van PVC, vinyl en vloerbedekking

Traprenovatie

Met een traprenovatie maakt u van uw trap een echte blikvanger. Vervang de oude trapbekleding door een materiaal dat in stijl en kleur harmonieert – of juist contrasteert – met de rest van uw woninginrichting. Sunreflex heeft tientallen jaren ervaring met het stofferen en renoveren van trappen.

VERGROOT DE VEILIGHEID DOOR EEN TRAPRENOVATIE

Traptreden vertonen na een tiental jaren slijtageplekken. Omdat het midden van de trede veel intensiever wordt gebruikt dan de zijden, ontstaat hier de eerste slijtage. Ook kunnen er stukken van de treden afbreken en kan de leuning los gaan zitten. Bij een traprenovatie verhelpen wij al deze gebreken. Uw trap wordt hierdoor een stuk veiliger.

De trapbekleding

In vroeger tijden werd er vaak een losse loper over de trap gelegd, die vastgezet werd met spijltjes. Dit kan nog steeds erg mooi zijn, maar het vergroot het risico op uitglijden. Houd daarom rekening met de samenstelling van het gezin. Voor een gezin met kinderen of hulpbehoevenden, raden wij een vaste vloerbedekking aan of een renovatie van de trap met vinyl of PVC.

TRAPRENOVATIE MET VINYL OF PVC

Een trapbekleding van PVC of vinyl is stijlvol en makkelijk te reinigen. Het materiaal bevat een antislip toplaag, en is eenvoudig te recyclen. Een traprenovatie met een van deze materialen is daarom milieuvriendelijk. Door de hoge slijtvastheid is met name PVC erg duurzaam: het blijft tientallen jaren mooi. Met deze materialen creëert u een look van hout, beton of andere natuurlijke materialen.

GELUIDSISOLATIE VERBETEREN

Geluidsisolatie van de trap kán belangrijk zijn, vooral in een woning waar de kinderen de trap op- en afrennen. Hier is niet alleen veiligheid belangrijk, maar ook geluidsisolatie. Vaste vloerbedekking is de beste geluidsdemper. De betere soorten vinyl hebben echter ook een prima geluidsisolatie. PVC dempt wat minder. Dit is geen enkel probleem wanneer u en uw huisgenoten rustig de trap op- en afgaan. Ook in een zakelijke omgeving is PVC een luxe en stijlvolle bekleding voor uw trap. Overleg met onze medewerkers online, telefonisch of in de showroom over de beste opties voor uw traprenovatie.

WERKZAAMHEDEN TRAPRENOVATIE

De stoffeerders van Sunreflex voeren alle werkzaamheden bij u thuis of op de zaak uit. We hebben inmiddels dertig jaar ervaring met woningstoffering. Onze showroom is in Hoevelaken, maar we bedienen onze klanten in een groot gebied in Nederland. Wilt u weten of we ook bij u thuis komen? Bel of mail dan via onze
contactpagina, of kom langs in onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord!

Onze klanten vertellen:

Fam. V. Terschuur

10
Aanbevelen:
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nette sercive. Snel in leveren en vertrouwen ligt zeer hoog.
Toekomst:
Geen idee. altijd zeer tevreden.

Dhr. Brand

10
Aanbevelen:
Afspraak is afspraak  en goede en betrouwbare voorlichting !
Pluim ook voor de instalateurs
Toekomst:
Zo het nu is prima..meer dan prima..houden zo !

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact