EIKEN vloeren

Parket vloeren made in Holland

Parket vloer eiken

PARKET VLOER EIKEN

Natuurlijk in huis

Bij Sunreflex verkopen we de originele Bad Ass Rebel Floors. Dit zijn authentieke eikenhouten vloeren, met veel vakmanschap en met de hand in Nederland gemaakt. Bad Ass is verkrijgbaar in zeven originele kleuren. Een duidelijk statement voor uw parket vloer in eiken.

EIGENSCHAPPEN PARKET VLOER EIKEN

Eiken vloeren zijn warm en onverwoestbaar. Sterker nog: hoe langer uw vloer ligt, hoe mooier hij wordt. Het hout gaat leven. Uw eiken parketvloer is een onlosmakelijk en sfeerverhogend onderdeel geworden van uw huis. Een eiken vloer is robuust en duurzaam. Bovendien vormen de nerven van uw eiken parket een uniek patroon speciaal voor u. Eiken parket is makkelijk schoon te houden en hierdoor hygiënischer dan vaste vloerbedekking. Desgewenst legt u een paar losse kleden over uw parket vloer van eiken heen.

PARKET VLOER EIKEN LEGGEN

Er zijn twee methoden om een eiken parketvloer te leggen. Ze hebben beide voor- en nadelen. Hierbij adviseren wij u graag. Wij gebruiken de volgende methoden:

1 zwevend met een ondervloer

Deze constructie werkt op verschillende manieren isolerend. Doordat de parket vloer van eiken op een ondervloer ligt, dempt de vloer geluid naar de onderliggende verdieping, en bespaart het aan stookkosten. Een ander groot voordeel van deze constructie is, dat de vloer uit te nemen is in geval van verhuizing.

2 verlijmen

Hier wordt het eiken parket rechtstreeks op de ondergrond verlijmt. De eiken vloer kan niet meer uitgenomen worden, wat betekent dat deze tot het huis gaat horen. De vloer vermeerdert hierdoor de waarde van het huis. Voor deze constructie gelden verschillende belastingvoordelen.

FINANCIERING PARKET VLOER EIKEN

De volgende voordelen gelden alleen bij het verlijmen van uw eiken parketvloer, omdat dit de waarde van uw huis doet stijgen. Aangezien deze wetgeving regelmatig verandert, adviseren wij om van te voren met ons en uw financieel adviseur te overleggen.

Rente aftrekken

Rente en financieringskosten van uw verbouwing zijn aftrekbaar wanneer de parket vloer van eiken hout uw huis in waarde doen stijgen.

Bouwdepot nieuwbouw of verbouw

Wanneer u bij het aanvragen van uw hypotheek geld apart heeft gezet in een bouwdepot, kunt u dit geld voor uw eiken parket vloer gebruiken.

Laag BTW-tarief

Bij bepaalde diensten mogen wij het lage BTW-tarief hanteren. Overleg met ons of deze regel op uw verlijmde eiken vloer van toepassing is. Ook dit is weer een regel die vaak verandert. Onze medewerkers kunnen u hier precies over informeren.

PARKET VLOER EIKEN BEKIJKEN

Kom langs in onze showroom om onze Bad Ass displays te bekijken. We zijn gemakkelijk te bereiken en hebben altijd parkeerruimte voor de deur. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op via de website of bel 033 466 96 04. We hopen u spoedig te mogen verwelkomen!

Zie ook:

Onze klanten vertellen:

Familie Kelder Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Prima advies en een prima service
Toekomst:
Eigenlijk niets. Gewoon zo doorgaan.

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Fam. van Diermen Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Erg klantvriendelijk en goede service en kwaliteit.
Toekomst:
Ik zou echt niks kunnen bedenken. Ik ben zeer tevreden.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact