Kunstgras

Ook als vloerkleed

Kunstgras

In een goed onderhouden gazonnetje gaat veel werk zitten – behalve als u het aanlegt met kunstgras. Deze onderhoudsvrije grasmat is de perfecte ondergrond voor uw tuin of terras. Kunstgras is zelfs zo perfect, dat het steeds meer in huis en op het balkon wordt gelegd.

KUNSTGRAS IN DE TUIN


In een tuin waar het drassig is of waar weinig zon komt, groeit gras heel moeilijk. Gelukkig biedt het kunstgras van Sunreflex hier uitkomst. U krijgt een natuurlijk ogend grasveld waarop de kinderen naar hartenlust kunnen spelen en voetballen, en waar de volwassenen plek hebben om te zonnen en barbecueën.

KUNSTGRAS IN HUIS


Het is heerlijk en ontspannen om met blote voeten in het gras te lopen. Dit ligt binnen ieders bereik, zelfs als u alleen maar een balkonnetje heeft. VT Wonen heeft in 2015 een nieuwe trend ingezet met een artikel over kunstgras op het balkon. Steeds meer mensen genieten nu van een oase op het balkon, maar ook in huis. Ontzettend leuk voor in de kinderkamer, maar ook als vloerbedekking voor een alternatieve, creatieve inrichting. Met een paar ligstoelen en veel tropische pot- en hangplanten, creëert u een in-door paradijs. Gaat u dat te ver? Een kleed of een loper van kunstgras voegen ook een heel bijzonder detail toe aan uw inrichting.

Zo roze als gras


In de 21e eeuw houden wij ons niet meer aan conventies. Alles is mogelijk. Roze gras hoort daar ook bij. Er is kunstgras in verschillende kleuren, en zelfs in verschillende patronen. Deze vloerbedekking wordt veel gebruikt bij beurzen, en als rode of gekleurde loper bij evenementen. In huis stemt u gekleurd gras af op de rest van uw woninginrichting. Het verschil met gewone vloerbedekking is echter dat het gevoel heel anders is. Loop gerust de showroom van Sunreflex eens binnen om u te oriënteren in te informeren over de mogelijkheden.

LEGGEN EN ONDERHOUD VAN KUNSTGRAS


Indien u het leggen aan ons uit wilt besteden, komen onze stoffeerders bij u aan huis. Voor het leggen in de tuin kunnen we een van onze betrouwbare partners aanbevelen. Over het onderhoud van kunstgras kunnen we kort zijn. U hoeft niet te maaien, te sproeien of te bemesten. Af en toe opborstelen is genoeg, om te voorkomen dat het gras te plat gaat liggen.

KOPEN EN BEZORGEN


De showroom van Sunreflex is in Hoevelaken. U kunt uw aankoop zelf meenemen, maar natuurlijk behoort het bezorgen van kunstgras tot de mogelijkheden. We zijn u graag van dienst!

Onze klanten vertellen:

Fam. van Diermen Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Erg klantvriendelijk en goede service en kwaliteit.
Toekomst:
Ik zou echt niks kunnen bedenken. Ik ben zeer tevreden.

Mevr. Everts

10
Aanbevelen:
Vriendelijk, behulpzaam, correct, snel, servicegericht
Toekomst:
Ik zou het niet kunnen verzinnen

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact