Laminaat

Quick Step Laminaat

Nieuw: MAJESTIC planken

Quick-Step Impressive is een collectie laminaatvloeren met een buitengewoon natuurlijke aanblik en gevoel. De authentieke houtnerven van de planken worden bijvoorbeeld perfect weerspiegeld in de voegen van de vloer. En dat is niet alles: dankzij een unieke waterafstotende ‘HydroSeal’ coating ogen de Impressive laminaatvloeren niet alleen prachtig, maar zijn ze ook beter tegen water bestand van alle laminaatvloeren die ooit zijn gemaakt.

Quickstep Impressive is de naam!
Een laminaatvloer met twee bijzondere eigenschappen. Net als de overige Quickstep vloeren is de Quickstep Impressive niet van echt hout te onderscheiden. Niet door er naar te kijken, want de print van de vloer loopt naadloos over in de voeg die aan vier zijde van de plank zijn gemaakt. Ook niet door er aan te voelen, want de nerven, kwasten en bewust gemaakt zaagsnedes lopen identiek met het decor van het laminaat. Gewoon alle voordelen van een massieve vloer, maar niet de nadelen.

Maar het wordt nog indrukwekkender!
Vloeren en vocht gaan niet zo goed samen, maar daar heeft Quickstep een einde aan gemaakt. De Quickstep Impressive is bestand tegen water op de toplaag en water in de groeven. De laminaatvloer is door een unieke vinding volledig waterdicht en schoonmaken met een emmer water met sop is geen probleem! De Quickstep Impressive is zelfs geschikt voor de badkamer.
Quick-Step® Impressive® is een exclusieve collectie trendy vloeren die je interieur klasse geeft. De planken hebben een dikte van 8,0 mm wat garant staat voor een massief en kwalitatief geluid.

Natuurlijke variatie
Wengé, merbau of liever eik? De variatie zit bij Quick-Step® niet enkel meer in de houtsoort alleen. Elk decor bestaat uit verschillende plankenvariaties. Storende designherhalingen op een plank zelf komen niet voor. Kortom, Impressive staat voor een een onvergelijkbaar grote selectie van kleurschakeringen en plankvariatie.

 

Zie ook:

PVC

Onze klanten vertellen:

Familie van de B. Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Goede en snelle service, klantvriendelijk en oplossing gericht. Bovendien personeel die weet wat ze doen en moeten doen.
Toekomst:
Geen idee. Volgens ons doorgaan zoals jullie nu doen!!

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Fam. V. Terschuur

10
Aanbevelen:
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nette sercive. Snel in leveren en vertrouwen ligt zeer hoog.
Toekomst:
Geen idee. altijd zeer tevreden.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact