PVC vloeren

De ultieme vloer

PVC

PVC VLOEREN

mooi en praktisch

PVC vloeren zijn duurzaam, hygiënisch en geschikt voor bijna elke ruimte. PVC vloeren zijn makkelijk te onderhouden en te koop in ontelbare patronen en kleuren. Een PVC vloer is relatief voordelig en kan gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming.

EIGENSCHAPPEN PVC VLOEREN

PVC vloeren zijn kunststof vloeren die eruit kunnen zien als vloeren van materialen zoals tegels, plavuizen of houten vloeren. De eigenschappen van PVC zijn echter heel anders. Een PVC vloer is bijvoorbeeld veel beter bestand tegen vocht dan een houten vloer. Dit maakt PVC geschikt voor onder meer sanitaire ruimtes. Ook zijn PVC vloeren veel warmer aan de voeten dan bijvoorbeeld plavuizen vloeren. Dankzij geavanceerde druktechnieken zijn PVC vloeren met het blote oog nauwelijks te onderscheiden van vloeren van natuurlijke materialen. Kom in de showroom kijken naar onze displays. Hebben we niet in huis wat u zoekt? In dat geval bestellen we het voor u.

PVC VLOEREN FINANCIËREN

Net als eikenhouten vloeren zijn PVC vloeren te verlijmen of los te leggen. Een verlijmde vloer verhoogt de waarde van uw woning, waardoor u in aanmerking komt voor renteaftrek bij een lening. Wanneer u nog een bouwdepot heeft staan, mag u dit geld voor het verlijmen van uw PVC vloer aanspreken. Vraag ook aan onze medewerkers of het verlijmen van uw PVC vloer in aanmerking komt voor het lage BTW-tarief. De belastingdienst hanteert regelmatig dit soort stimuleringsmaatregelen.

ONDERHOUD PVC VLOEREN

Veeg PVC vloeren met een zachte borstel of bezem. Nat schoonmaken kan met een dweil met lauw water of met speciale schoonmaakmiddelen voor PVC vloeren die wij in onze showroom verkopen. Gebruik geen harde borstels of gewone allesreiniger. Hierdoor kan de vloer krassen of dof worden. Het is ook aan te raden om viltjes onder stoel- en tafelpoten te plakken om indrukken in de PVC vloer te voorkomen.

ADVIES OVER PVC VLOEREN

Onze medewerkers denken met u mee over uw nieuwe vloer. In onze showroom laten wij aan de hand van voorbeelden zien wat er voor u mogelijk is. Wanneer we al uw wensen in kaart hebben gebracht, stellen we een offerte op. Bel meteen 033 466 96 04 voor een afspraak of neem contact op via onze contactpagina. Gewoon langskomen en kijken mag natuurlijk ook altijd. Wij zijn makkelijk bereikbaar en u kunt gratis parkeren!

Zie ook:

Onze klanten vertellen:

Fam. Boggelen Hoevelaken

10
Zeer tevreden! In de winkel wordt niets opgedrongen. Er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt stalen mee tot je gevonden hebt wat je zoekt. De stoffeerders Dennis en Sander zijn niet alleen vakmannen, maar ook heel prettig in de omgang en ze ruimen alles netjes op. Kortom: top!

Fam. van Diermen Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Erg klantvriendelijk en goede service en kwaliteit.
Toekomst:
Ik zou echt niks kunnen bedenken. Ik ben zeer tevreden.

Fam. V. Terschuur

10
Aanbevelen:
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nette sercive. Snel in leveren en vertrouwen ligt zeer hoog.
Toekomst:
Geen idee. altijd zeer tevreden.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact