Tapijttegels

Ontdek de vele mogelijkheden

Tapijttegels

Even weer wat anders op de vloer…..

Tapijttegels zijn weer HOT !

Modulyss® is een toonaangevende company in de ontwikkeling van modulaire tapijttegels voor de Europese markt. Modulyss streeft naar de hoogst mogelijke en haalbare kwaliteit waarbij scherp naar de ecologische footprint wordt gekeken.

modulyss® ontwerpt en produceert modulaire tapijttegels voor de contractmarkt. Hun missie is gebaseerd op kwaliteit en duurzaamheid. Als bedrijf maakt modulyss® vandaag deel uit van de Balta Group.

Kwaliteitsgarantie

Dankzij ons ingenieus productieproces zijn we in staat om in een mum van tijd en met zin voor flexibiliteit de meest kwalitatieve tapijttegels aan te leveren. In het interne labo vindt een intensieve kwaliteitscontrole plaats, dit aan de hand van doorgedreven testen. Bovendien strekt ons streven naar kwaliteit zich uit over alle lagen van de onderneming. Het bewijs? Ons 50+10-puntenprogramma toont aan dat kwaliteit op elk moment en op elk vlak gecontroleerd en gegarandeerd wordt.

Onze klanten vertellen:

Fam. Oosterhoff Amersfoort

10
Aanbevelen:
Prima bedrijf, Sunreflex kan ik iedereen aanraden!
Toekomst:
Na lang nadenken geen verbeterpunten kunnen vinden.

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Familie van de B. Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Goede en snelle service, klantvriendelijk en oplossing gericht. Bovendien personeel die weet wat ze doen en moeten doen.
Toekomst:
Geen idee. Volgens ons doorgaan zoals jullie nu doen!!

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact