Raamdecoratie ZONDER BOREN !

Speciaal voor kunststof kozijnen

ZONDER BOREN !

MONTAGE ZONDER BOREN

De beste oplossing voor kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn minder geschikt om in te boren omdat er vaak een blikprofiel inzit dat door het boren beschadigd raakt. Hierdoor gaan de kozijnen inwendig roesten. Gelukkig heeft Sunreflex een oplossing om uw raamdecoratie zonder boren te installeren. Natuurlijk kan deze methode ook bij houten en aluminium kozijnen worden toegepast.

WANNEER MONTEREN ZONDER BOREN

Onderstaande oplossingen zijn geschikt voor vaste ramen, maar bovenal ideaal voor draai- en kiepramen. In elke stand blijft de raamdecoratie strak tegen het raam zitten. De volgende gordijnen en zonneweringen kunnen we monteren zonder boren:
• Rolgordijnen
• Plissé gordijnen
• Horizontale jaloezieën

RAAMDECORATIE OP MAAT ZONDER BOREN

De volgende raamdecoraties worden op maat gemaakt zodat ze precies in uw ramen passen:

Day ’n Night

Deze raamdecoratie is voorzien van twee verschillende stoffen: een doorschijnende en een verduisterende. Ideaal voor de slaapkamer.
brochure Day ‘n Night

Splendid Pliss

Dit plissé gordijn kan uitgevoerd worden van vier verschillende soorten stof (decoratief/doorschijnend, niet doorschijnend, verduisterend of DUO stof). Met het bedieningssysteem met trekbalken kunt u de Splendid Pliss in veel verschillende standen zetten.
brochure Splendid Pliss

Latende

Dit zijn horizontale 25 mm jaloezieën, die in 14 verschillende lamelkleuren verkrijgbaar zijn. Een perfecte zonwering die makkelijk zonder boren aan te brengen is.
brochure Latende

BEVESTIGING EN FRAMES BIJ MONTAGE ZONDER BOREN

De producten worden geplaatst in een kunststof frame in de standaardkleuren
• RAL9016
• RAL9010
• RAL9001
Tegen een meerprijs zijn de frames in andere kleuren en bewerkingen te leveren. De frames zijn voorzien van een dubbelzijdige staal- en magneetband die de constructie zonder boren op zijn plaats houdt op de glaslatten in het kozijn. De frames zijn eenvoudig te verwijderen en weer terug te plaatsen bij bijvoorbeeld schoonmaakwerkzaamheden.

ADVIES BIJ MONTAGE ZONDER BOREN

Deze producten worden speciaal voor u op maat gemaakt met de stoffen van uw keuze. Overleg met onze medewerkers over de stoffen en het meten. Onze medewerkers komen desgewenst bij u thuis voor het opmeten en het installeren. Neem contact op via het formulier op de website of bel 033 466 96 04 voor een advies of een offerte. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in onze showroom. U heeft een parkeerplekje voor de deur en de koffie staat klaar!

Onze klanten vertellen:

Familie van de B. Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Goede en snelle service, klantvriendelijk en oplossing gericht. Bovendien personeel die weet wat ze doen en moeten doen.
Toekomst:
Geen idee. Volgens ons doorgaan zoals jullie nu doen!!

Fam. Boggelen Hoevelaken

10
Zeer tevreden! In de winkel wordt niets opgedrongen. Er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt stalen mee tot je gevonden hebt wat je zoekt. De stoffeerders Dennis en Sander zijn niet alleen vakmannen, maar ook heel prettig in de omgang en ze ruimen alles netjes op. Kortom: top!

Mevr. Everts

10
Aanbevelen:
Vriendelijk, behulpzaam, correct, snel, servicegericht
Toekomst:
Ik zou het niet kunnen verzinnen

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact