Parasols met kwaliteit die staat !

Parasols

De allerbekendste buitenzonwering is waarschijnlijk de parasol. Parasols zijn makkelijk te plaatsen en hoeven niet veel ruimte in te nemen. Een parasol biedt bescherming tegen de felle zon, maar is ook praktisch onder het gebladerte. Zo kunt u veilig van uw maaltijd genieten zonder vallende eikels – of erger – op uw bord.

PARASOLS BRENGEN SFEER EN KLEUR

Een parasol bepaalt onmiddellijk het beeld op uw terras. Harmoniseer de kleur van de parasol met de rest van uw tuinmeubilair of creëer juist een contrast. Wij hebben gedekte, neutrale kleuren maar ook felle kleuren die vrolijkheid en licht uitstralen. Er zijn effen parasols, maar ook modellen met uiteenlopende patronen. Parasols zijn net als uw huisinrichting onderhevig aan steeds wisselende trends. Zo zijn er al revolutionaire parasols van spijkerstof gesignaleerd. Of gaat u liever voor een klassiek model?

GEMAAKT VOOR HET BUITENLEVEN

Sunreflex werkt alleen met de allerbeste leveranciers. De stoffen voor deze parasols zijn getest op hun UV-bescherming. Een parasol moet immers wel licht doorlaten, maar geen schadelijke straling. De beschermingsfactor van de stof wordt vastgesteld door de allerhoogste stralingsintensiteit te simuleren. Ook de kleurechtheid van de parasols wordt op deze manier op de proef gesteld. Zo blijft uw parasol ook na vele zomers nog mooi!

TYPEN PARASOLS

We kunnen globaal drie soorten parasols onderscheiden. Kijk welke het beste bij uw wensen aansluit, of laat u adviseren door een van onze medewerkers.

DE TUINPARASOL

Dit is de klassieke parasol, die ook wel stokparasol wordt genoemd. Deze parasols zijn makkelijk mee te nemen naar het strand, en kunnen daar gewoon in het zand geprikt worden. Thuis kan dat eventueel ook, maar het is gebruikelijker om in de tuin of op het terras hiervoor een verzwaarde parasolvoet te gebruiken.

DE ZWEEFPARASOL

Dit wordt ook wel een hangparasol genoemd. Deze parasol is wendbaar en flexibel waardoor hij in allerlei verschillende standen gebogen kan worden. U kunt dit model het best vergelijken met een staande lamp die in allerlei richtingen gebogen kan worden. Deze parasols hebben absoluut een parasolvoet of parasoltegel nodig om hun stabiliteit te bewaren.

DE MUURPARASOL

Deze parasols nemen de minste ruimte in als ze ingeklapt zijn. Als u dat wilt komt een van onze monteurs bij u langs om de parasol bij u aan de muur te bevestigen. Onze monteur adviseert u over de beste plaats hiervoor.

REINIGING EN ONDERHOUD

Een parasol die in weer en wind buiten staat, heeft veel te verduren. De parasols van Sunreflex zijn echter schimmelbestendig, vuil- en waterafstotend en in hoge mate lichtecht. Wij leveren u graag de juiste reinigingsmiddelen. Ook is het mogelijk bij ons een onderhoudscontract af te sluiten. Dit is vooral aan te bevelen als u nog meer binnen- of buitenzonwering heeft van Sunreflex.

Onze klanten vertellen:

Mevr. Everts

10
Aanbevelen:
Vriendelijk, behulpzaam, correct, snel, servicegericht
Toekomst:
Ik zou het niet kunnen verzinnen

Fam. Klomp Amersfoort

9
Aanbevelen:
Snelle en adequate afhandeling van vragen en opdrachten. Service zeer professioneel
Toekomst:
Blijf gewoon zo doorgaan. Is uitstekend.

Fam. Boggelen Hoevelaken

10
Zeer tevreden! In de winkel wordt niets opgedrongen. Er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt stalen mee tot je gevonden hebt wat je zoekt. De stoffeerders Dennis en Sander zijn niet alleen vakmannen, maar ook heel prettig in de omgang en ze ruimen alles netjes op. Kortom: top!

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact