Rolluiken

Isolerend, warmtewerend en verduisterend

Rolluiken

De meest voor de hand liggende redenen om rolluiken te laten plaatsen, zijn bescherming tegen kou, warmte, geluid en ongewenste bezoekers. Het is echter niet alleen vanwege het toenemende leefcomfort en de energiebesparing dat u zichzelf met de aanschaf van rolluiken zo’n groot plezier doet. Het materiaal van de luiken, van de kappen tot de lamellen en profielen, is daarnaast ook volledig recyclebaar. Dit model luiken valt daardoor onder de duurzame aanpassingen aan uw woning. Daarnaast hebben kozijnen die voorzien zijn van een rolluik, ook nog eens minder te lijden onder weersinvloeden, waardoor ze minder onderhoud behoeven en veel langer meegaan.

Rolluiken zijn voordeliger dan u denkt

Rolluiken hebben de naam duur te zijn, maar wat is duur? Rolluiken die u bij Sunreflex aanschaft, gaan gegarandeerd meerdere tientallen jaren mee en vragen vrijwel geen onderhoud. Zoals we hierboven al aangaven, bespaart u met de aanschaf van rolluiken op zowel energie- als onderhoudskosten van uw woning. Op de keeper beschouwd, zijn rolluiken dus zeer beslist géén dure aanschaf. Wanneer u een offerte bij ons opvraagt, zult u dat ook ervaren. Om aan ieders wens tegemoet te komen, bieden wij meerdere kwaliteiten en systemen aan. De ons geoffreerde bedragen zijn daarom gebaseerd op het door u gewenste materiaal, handmatige of elektrische bediening en het formaat.

Functies van een rolluik

Rolluiken dragen in belangrijke mate een steentje bij aan ons leefcomfort en indirect ook aan het milieu. Hieronder stippen we graag de meest bekende voordelen van rolluiken nog eens voor u aan:

  • Een woning met dit type luiken slaan inbrekers graag over. Het openbreken van een rolluik maakt veel te veel lawaai om dit op een onopvallende manier te doen. Ongenode gasten zullen uw woning dan ook liever links laten liggen.
  • Rolluiken zijn de beste verduisteraars die er zijn. Zijn uw werkomstandigheden van dien aard dat u overdag moet slapen, dan bent u er hierdoor van verzekerd dat zowel licht, warmte als geluid van buiten geen invloed heeft op uw rust.
  • Door tijdens extreem warme en koude dagen de luiken te laten zakken, houdt u in de zomer het huis koel en de warmte ’s winters binnen. In het winterseizoen kan het rendement zelfs oplopen tot wel 20% minder warmteverlies.

    Bezoek onze showroom

    We kunnen ons voorstellen dat u de kwaliteit van onze producten graag eens van naderbij aanschouwt. Wij heten u daarom van harte welkom in onze
    showroom in Hoevelaken. Onder het genot van een kopje koffie staat onze adviseur u graag te woord. U kunt natuurlijk ook telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of meteen een offerte opvragen via het mailformulier.

 

Zie ook:

Onze klanten vertellen:

Mevr. Everts

10
Aanbevelen:
Vriendelijk, behulpzaam, correct, snel, servicegericht
Toekomst:
Ik zou het niet kunnen verzinnen

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Fam. V. Terschuur

10
Aanbevelen:
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nette sercive. Snel in leveren en vertrouwen ligt zeer hoog.
Toekomst:
Geen idee. altijd zeer tevreden.

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact