Screens

Standaard of met ZIP/RITS

Screens

ZIP screen en screen

TIP:

Bestel enkel los screen doek als deze versleten is, of als u een andere kleur wilt! Een compleet nieuw scherm is vaak overbodig!

De screen is een vlak hangend zonwerend systeem in verschillende kastmaten. Het systeem is ontwikkeld voor screendoeken met een hoge zonweringsfactor en is voorzien van geleiders en cassettes met minimale afmetingen. Tevens kunnen de screens besparend zijn voor uw stookkosten! Gebruik uw screens in de winter !

Deze systemen zijn daardoor zeer geschikt voor zowel nieuwbouw als montage achteraf. Door de kleine geleiders en de verschillende kastmaten past het screensysteem bij iedere gevel. De fraaie cassettes beschermen het doek optimaal tegen de weersinvloeden. Het screensysteem wordt standaard voorzien van een elektromotor, maar kan ook door middel van een windwerk buiten of binnen bediend worden.

Met RITS/ZIP:

Bij deze variant is het doek aan de zijkanten van een rits voorzien die door een vernuftig geleidingssysteem in de zijgeleider loopt. Door het ritssysteem is deze screen in iedere positie windvast wat het hinderlijke klapperen van doek en onderlat voorkomt. Ook is er door het ritssysteem geen lichtspleet tussen het doek en de geleider. De zonwerende eigenschappen van het doek worden hiermee volledig benut.

Sluit uw veranda/terras af met een prachtige venster screen. Zo kunt u nog genieten van uw tuin, zonder dat u last van wind of kou heeft.

 

 

Zie ook:

Onze klanten vertellen:

Fam. Klomp Amersfoort

9
Aanbevelen:
Snelle en adequate afhandeling van vragen en opdrachten. Service zeer professioneel
Toekomst:
Blijf gewoon zo doorgaan. Is uitstekend.

Dhr. Brand

10
Aanbevelen:
Afspraak is afspraak  en goede en betrouwbare voorlichting !
Pluim ook voor de instalateurs
Toekomst:
Zo het nu is prima..meer dan prima..houden zo !

Mevr. de Vre Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Klantvriendelijk. Goede service

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact