Zonnezeilen

Groot, groter, grootst !

Zonnezeilen

Het meest perfecte schaduwvlak maakt u met een zonnezeil

Ruimtelijk, praktisch, modern en in elke gewenste kleur leverbaar. Zonnezeilen, we noemen ze ook wel schaduwdoeken, zijn praktische zonneschermen die oppervlakken tot wel 85 m2 uit de felle zon houden. Sunreflex zonnezeilen zijn licht van gewicht en op een snelle eenvoudige manier zelf te bevestigen. In tegenstelling tot een gewoon zonnescherm is een schaduwdoek naar alle kanten te verstellen. Met een simpele handbeweging past u de positie van het doek aan naar de stand van de zon. Afhankelijk van het model waar u voor kiest, is een zonnezeil zowel aan een zijde als aan de afzonderlijke punten om te vouwen. Zo ondervangt u het felle zonlicht van een laagstaand najaars- of voorjaarszonnetje dat soms zo hinderlijk onder de rand van een vast zonnescherm door kan schijnen.

Zonnezeilen waarover is nagedacht

Met een zonnezeil op maat haalt u meer in huis of liever gezegd de tuin in, dan zomaar een schaduwdoek. Wij bieden u uitsluitend gepatendeerde doeken aan die zijn ontwikkeld met oog voor comfort en veiligheid. Onze zonnedoeken zijn dientengevolge niet alleen bestand tegen de schadelijke invloed van uv-stralen, maar daarnaast ook sterk genoeg om zware regenval en storm te doorstaan. De hier aangeboden zonnezeilen kunt u daarom met een gerust hart de hele zomer buiten laten hangen. In tegenstelling tot vele andere schaduwdoeken zijn onze zonnezeilen ook zonder enige inspanning op te bergen. Afhankelijk van het model en de maat heeft u de keuze uit doeken die handmatig of volledig automatisch op- en uitgerold kunnen worden.

Vergroot uw leefruimte met een schaduwdoek

Met een zonnedoek creëert u op een slimme manier tijdelijk meer leefruimte in uw tuin. Dit in tegenstelling tot een uitzicht- en ruimtebeperkende tuinkamer of overkapping. Met een schaduwdoek behoud u te allen tijd de volledige leef- en loopruimte en het volle zicht over uw tuin. De vormkeuze bij zonnezeilen is ook zeer ruim te noemen. Afhankelijk van de vorm van uw terras, de aanwezige bevestigingspunten of de plaats die u van schaduw wilt voorzien kiest u voor een:

  • Vierkant
  • Rechthoek
  • Driehoek
  • Vijfhoek
  • Trapezium
  • Harmonica zonnezeil

Zoals eerder al aangegeven, zijn zonnezeilen in vele maten verkrijgbaar. Het kleinste zonnedoek begint al met het formaat van een flinke parasol en is ideaal voor bijvoorbeeld op een balkon. Er zijn echter ook zonnedoeken waarmee u een flink terras of een zwembad uit de felle zon kunt houden.

Zonnezeil kopen

Wilt u meer informatie over de zonnezeilen van Sunreflex, het gebruikte materiaal, de verkrijgbare kleuren, bevestigingssystemen of prijzen? Neemt u dan contact op via het mailformulier of bel direct met onze klantenservice. Wij zijn u graag van dienst.

Onze klanten vertellen:

Fam. V. Terschuur

10
Aanbevelen:
Correcte prijs/kwaliteit verhouding. Nette sercive. Snel in leveren en vertrouwen ligt zeer hoog.
Toekomst:
Geen idee. altijd zeer tevreden.

Fam. Klomp Amersfoort

9
Aanbevelen:
Snelle en adequate afhandeling van vragen en opdrachten. Service zeer professioneel
Toekomst:
Blijf gewoon zo doorgaan. Is uitstekend.

Dhr. Brand

10
Aanbevelen:
Afspraak is afspraak  en goede en betrouwbare voorlichting !
Pluim ook voor de instalateurs
Toekomst:
Zo het nu is prima..meer dan prima..houden zo !

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact