veranda afsluiting

Ontdek het buitenleven.... binnen

veranda afsluiting

Geniet langer van het buitenleven

Gewoon, omdat het kan.

Wij kunnen elke veranda afsluiten met bijvoorbeeld een mooie ZIP screen, buiten shutters of glaswanden zodat u langer buiten kunt blijven zitten als het kouder wordt. Of als u last heb van slagregen na een zomerse dag wat dan toch nog onder uw veranda of afdak komt en u als nog naar binnen moet gaan. Of voor die vervelende wind die net om het hoekje komt waardoor u niet lekker meer in uw veranda kan zitten. Dit kan uiteraard ook een balkon zijn.

Wij kunnen u een passend advies op maat geven. Ontdek de mogelijkheden in onze winkel onder het genot van een bakje koffie of thee met uiteraard wat lekkers erbij….

 

Onze klanten vertellen:

Fam. Springveld

10
Aanbevelen:
Vriendelijke en ook vrijblijvende bejegening.Er word je niks aangesmeerd.Deskundigheid.
Lekker in de buurt.
Snelle service. Komen jullie afspraken na.

Fam. Boggelen Hoevelaken

10
Zeer tevreden! In de winkel wordt niets opgedrongen. Er wordt alle tijd voor je genomen en je krijgt stalen mee tot je gevonden hebt wat je zoekt. De stoffeerders Dennis en Sander zijn niet alleen vakmannen, maar ook heel prettig in de omgang en ze ruimen alles netjes op. Kortom: top!

Familie van de B. Hoevelaken

10
Aanbevelen:
Goede en snelle service, klantvriendelijk en oplossing gericht. Bovendien personeel die weet wat ze doen en moeten doen.
Toekomst:
Geen idee. Volgens ons doorgaan zoals jullie nu doen!!

Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan al 30 jaar voor u klaar ! contact